Μελισσοκομικός Σύλλογος Ανατολικής Αττικής

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Νέο Ξεκίνημα ......Νέοι Αγώνες !!!!


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας μετά το πέρας της τακτικής του σύγκλησης στις 19/1/2016 και ώρα 18.00 σύσσωμο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Νέα Μάκρη 19/1/2016

Η ελληνική κοινωνία που για μεγάλο διάστημα ζει σε πρωτόγνωρες συνθήκες διωγμού από τις πολιτικές που εφαρμόζονται, με μεγάλη υπομονή και καρτερία περίμενε ότι μετά από όσα έχει υποστεί, η ανάκαμψη θα έκανε την εμφάνισή  της .

Δυστυχώς η πολιτεία  , αντί να σταθεί δίπλα στον κόσμο και τα προβλήματά του, ετοιμάζεται να εξοντώσει  με μέτρα παράλογα ,όλους τους κλάδους τις οικονομίας.

Ο Αγροτικός κόσμος διαμαρτύρεται για την έλλειψη σχεδιασμού εξόδου από την κρίση και για τα μέτρα που οδηγούν στον αφανισμό του.

Οι μελισσοκόμοι , αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι του αγροτικού κόσμου, πρέπει να ξεσηκωθούν ενάντια στα μέτρα και στην βάρβαρη πολιτική της Ε.Ε..

Την ευθύνη για τον συντονισμό και την αντίσταση την έχει η Ο.Μ.Σ.Ε. η οποία όμως δεν κάνει τίποτα για να συντονιστεί με τον υπόλοιπο αγροτικό κόσμο, πιστεύοντας ότι τα προβλήματα λύνονται με γνωριμίες και όχι με αγώνες.

Ο Σύλλογός μας μπαίνει μπροστά σε αυτόν τον αγώνα επιβίωσης και σας καλεί να πάρετε μέρος ,  μαζί του, στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Ζητάμε

Να αναλάβει επιτέλους η ΟΜΣΕ την δράση που της αρμόζει ως δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο

Συζήτηση του ασφαλιστικού από μηδενική βάση

Συζήτηση του φορολογικού από μηδενική βάση

Όχι στον αφανισμό της Αγροτιάς 

Όχι στον διωγμό της νεολαίας και των νέων Αγροτών.

Τηλ. Επικοινωνίας-Συντονισμού  6974396006.

Μετά τιμής
Το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις του "Κηφήνα"

* indicates required