Μελισσοκομικός Σύλλογος Ανατολικής Αττικής

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

Σεμινάριο στον Κηφήνα με τον Α. Θρασυβούλου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ώρο σεμινάριο από τον καθηγητή του  ΑΠΘ κύριο Ανδρέα Θρασυβούλου στα γραφεία του συλλόγου μας. Όπως μας ενημέρωσε και ο ίδιος ήταν η πρώτη φορά που καλείται από μελισσοκομικό σύλλογο στην Αττική και ήταν η αφορμή να μας λύσει όλες μας τις απορίες και να απολαύσουμε 4 ώρες ενημέρωσης για τις ασθένειες και τις θεραπείες που εφαρμόζονται στην σύνχρονη μελισσοκομία.

Στην ενημέρωση παρών ήταν και η κυρία Γούναρη Σοφία που μας ενημέρωσε για τον εργάτη του πεύκου και δώθηκε η ευκαιρία για μία ενημέρωση στα μέλη του συλλόγου από την ομάδα εργασίας που έχει αναλάβει την υπόθεση του ΣΠΑΥ.

Σαν σύλλογος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, και ιδιαίτερα τον κύριο Θρασυβούλου Ανδρέα και την κυρία Γούναρη Σοφία. Επίσης να ευχαριστήσουμε την ομάδα εργασίας του συλλόγου που έχει αναλάβει την υπόθεση του ΣΠΑΥ και πιο συγκεκριμένα τους Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, Μανώλη Γερογιαννάκη και Αθανάσιο Γκουμάτση  για την ενημέρωση που μας έκαναν καθώς και το ενδιαφέρον που έχουν δείξει.

Από το ΔΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις του "Κηφήνα"

* indicates required