Μελισσοκομικός Σύλλογος Ανατολικής Αττικής

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Δημοσίευση πρακτικών ΔΣ 18/03/2018


ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. 18/03/2018 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΚΗΦΗΝΑΣ» Αρ.112

 


Σήμερα την  18 Μαρτίου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 17:00 συνήλθαν τα μέλη του Δ.Σ. του μελισσοκομικού συλλόγου Αν. Αττικής «Ο κηφήνας», τα οποία εξελέγησαν κατά την Γ.Σ. της 18ης Μαρτίου 2018, σε έκτακτη συνεδρίαση στα γραφεία του συλλόγου στη Νέα Μάκρη Αττικής, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος μέλους κ. Νικόλαου Παλαιοκώστα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.     Συγκρότηση Δ.Σ σε σώμα.
2.     Προσδιορισμός έκτακτης συνεδρίασης προς παραλαβή διοίκησης
3.     Προσδιορισμός επόμενης τακτικής συνεδρίασης

Παρόντες: α) Παναγιωτάκος Νικόλαος β) Δέγγλερής Ιωάννης γ) Μίχα Αικατερίνη δ) Μάγης Αριστοτέλης ε) Παλαιοκώστας Νικόλαος
Ο πλειοψηφίσας κ. Παλαιοκώστας Νικόλαος διαπιστώνει ότι υφίσταται η απαιτούμενη από το άρθρο 10 του καταστατικού απαρτία και κηρύσσει την έναρξη της συνεδρίασης.

Θέμα 1ο
Ο πλειοψηφίσας  κ. Παλαιοκώστας Νικόλαος αναφέρει ότι η εκλογή των μελών στα προβλεπόμενα αξιώματα θα γίνει με φανερή ψηφοφορία βάσει του άρθρου 10 του καταστατικού.

Για την θέση του Προέδρου μοναδικός υποψήφιος είναι ο κ. Παναγιωτάκος Νικόλαος. Γίνεται φανερή ψηφοφορία και ο κ. Παναγιωτάκος Νικόλαος λαμβάνει 5 ψήφους υπέρ, άρα εκλέγεται παμψηφεί.

Για την θέση του Αντιπροέδρου μοναδικός υποψήφιος είναι ο κ. Παλαιοκώστας Νικόλαος Γίνεται φανερή ψηφοφορία και ο κ. Παλαιοκώστας Νικόλαος λαμβάνει 5 ψήφους υπέρ, άρα εκλέγεται παμψηφεί.

Για την θέση του Γενικού Γραμματέα μοναδικός υποψήφιος είναι ο κ. Δέγγλερης Ιωάννης  Γίνεται φανερή ψηφοφορία και ο κ. Δέγγλερης Ιωάννης  λαμβάνει 5 ψήφους υπέρ, άρα εκλέγεται παμψηφεί.

Για την θέση του Ταμία μοναδικός υποψήφιος είναι ο κ. Μάγης Αριστοτέλης Γίνεται  φανερή ψηφοφορία και ο κ. Μάγης Αριστοτέλης λαμβάνει 5 ψήφους υπέρ, άρα εκλέγεται παμψηφεί.

Κατόπιν των ανωτέρω η σύνθεση του ΔΣ του σωματείου «Ο Κηφήνας» είναι η ακόλουθη:
Πρόεδρος : Παναγιωτάκος Νικόλαος       
Αντιπρόεδρος : Παλαιοκώστας Νικόλαος
Γεν. Γραμματέας : Δέγγλερης Ιωάννης     
Ταμίας : Μάγης Αριστοτέλης
Μέλος :  Μίχα Αικατερίνη

Θέμα 2ο
Ο πρόεδρος προτείνει όπως το Δ.Σ. συνέλθει σε έκτακτη συνεδρίαση προς παραλαβή της διοίκησης από το προηγούμενο Δ.Σ. την Πέμπτη 22 Μαρτίου στα γραφεία του συλλόγου στη Νεα Μάκρη Αττικής. Προς τούτο να αποσταλούν οι σχετικές προσκλήσεις στα μέλη της παραδίδουσας διοίκησης.

Θέμα 3ο
Ο πρόεδρος προτείνει όπως η επόμενη τακτική συνεδρίαση γίνει την Τρίτη 27 Μαρτίου στα γραφεία του συλλόγου στη Νεα Μάκρη Αττικής, με θέματα που θα θέσουν τα μέλη επί τόπου. Τα μέλη αποδέχονται ομόφωνα την πρόταση.
Δεν υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση, και ο πρόεδρος ανακοινώνει το τέλος της συνεδρίασης.

Απο το ΔΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις του "Κηφήνα"

* indicates required