Μελισσοκομικός Σύλλογος Ανατολικής Αττικής

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Ενημερωτικό Σεμινάριο "Τρόποι διάθεσης - πώλησης Μελιού "

Το φθινόπωρο έφτασε και σιγά σιγά οι μελισσοκομικοί ρυθμοί αρχίζουν να πέφτουν....

Ευκαιρία λοιπόν να βρεθούμε και να τα πούμε...........τι λέτε .....?
Πάμε Σεμινάριο?


Σας Καλούμε  την  Κυριακή 23/10/16 και ώρα 10.00 στον χώρο του Συλλόγου  για εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα « Εισαγωγή στις πωλήσεις και ηλεκτρονικό εμπόριο »
 Με ομιλητή τον Αριστοτέλη Μάγη

Ο Αριστοτέλης Μάγης είναι απόφοιτος Διοίκησης επιχειρήσεων και κάτοχος 2 μεταπτυχιακών  σε Διοίκηση ανθρωπίνου δυναμικού και   ΜΒΑ αντίστοιχα.
Έχει περάσει από θέσεις ανθρωπίνου δυναμικού σε εταιρείες όπως η Coca cola και η WIND και τα τελευταία 15 χρονιά σε εμπορικές θέσεις, πωλήσεων και μάρκετινγκ σε εταιρείες όπως η WIND , XEROX, GIOVAS SA, EUROBANK.
 
Σήμερα είναι διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος για την unlocked International γερμανική εταιρεία που ειδικεύεται  στο Digital Marketing .
 
Έχει μεγάλη εμπειρία σε πώληση υπηρεσιών και προϊόντων , στήσιμο δικτύων μεταπώλησης και μάρκετινγκ  τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
 
Η ενασχόλησή του σε διάφορους κλάδους όπως η τεχνολογία, retail, κλπ. Του έχουν δώσει βαθιά εικόνα και εμπειρία τόσο της ελληνικής αγοράς όσο και αγορών του εξωτερικού.
 
 
Επίσης θα δοθούν οι Βεβαιώσεις Παρακολούθησης του τριήμερου καλοκαιρινού Σεμιναρίου και θα συζητηθούν θέματα εν όψη των αρχαιρεσιών του Συλλόγου.

Θα είμαστε όλοι εκεί γιατί ....ο Σύλλογος είμαστε όλοι εμείς !!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις του "Κηφήνα"

* indicates required