Μελισσοκομικός Σύλλογος Ανατολικής Αττικής

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Ενημέρωση τησ ΟΜΣΕ για τις Ενισχύσεις


Θέμα: Κυψέλες διαχείμανσης και δικαιούχοι ενίσχυσης των δράσεων 3.1 «εξοπλισμός για τη διευκόλυνση μετακινήσεων» και 3.2 «οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας».

Συνάδελφοι,
σχετικά με το έγγραφο που στάλθηκε προς τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και την ΟΜΣΕ από το Τμήμα Μελισσοκομίας του Υπουργείου για τις αιτήσεις για τις μετακινήσεις κυψελών και τις κυψέλες διαχείμασης,
 παρακαλώ ενημερώστε τους συναδέλφους μελισσοκόμους της περιοχής σας να μη βιαστούν να καταθέσουν αιτήσεις (άλλωστε οι καταληκτικές ημερομηνίες είναι η 20η Μάη και 31η Δεκεμβρίου, αντίστοιχα).

Έχουν αλλάξει πολλά τόσο στις διαδικασίες (χωρίς τα Κέντρα Μελισσοκομίας) όσο και στις προϋποθέσεις (ελάχιστο ακαθάριστης αξίας παραγωγής 8000€), που δημιουργούν τεράστια προβλήματα.

 Δεν υπάρχει αποδοχή αυτών των μεταβολών από την Ομοσπονδία και η θέση μας είναι πώς ότι τελικά γίνει να γίνεται μέσω των Κέντρων Μελισσοκομίας.

Μέχρι να υπάρξουν διευκρινήσεις και λύσεις στα προβλήματα, ας μην κάνουμε τα χαρτιά μας ακόμη. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Ντούρας
Πρόεδρος Ο.Μ.Σ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις του "Κηφήνα"

* indicates required