Μελισσοκομικός Σύλλογος Ανατολικής Αττικής

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Κοπή πίτας και ....Νεο Δ.Σ. !!!

Τρία χρόνια πέρασαν από την σύσταση του υπάρχοντος Δ.Σ και όπως ορίζει το καταστατικό ,  καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να εκλέξουν το ΝΕΟ Δ.Σ. το οποίο θα μας εκπροσωπεί για τα επόμενα 3 χρόνια!!

Τα περισσότερα μέλη του υπάρχοντος Δ.Σ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ  να θέσουν υποψηφιότητα , λόγω επαγγελματικών ή και προσωπικών υποχρεώσεων που έχουν δημιουργηθεί ή μεταβληθεί στην πάροδο των ετών αυτών.

Καλούνται λοιπόν όλα τα μέλη που έχουν τον χρόνο και την διάθεση , να συμμετάσχουν στην πορεία αυτού του Συλλόγου , θέτοντας  υποψηφιότητα για μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα απερχόμενα μέλη θα είναι στην διάθεση του Νέου Δ.Σ. προσφέροντας την εμπειρία, τις γνώσεις, αλλά και εργασία, όπου αυτό τους ζητηθεί , συνδράμοντας έτσι στην περαιτέρω πορεία του Συλλόγου.

Στείλτε  Email  στο info@kifinas.gr  με το όνομά σας , την ένδειξη "Υποψηφιότητα"  και οδηγήστε τον Σύλλογο σε ακόμα μεγαλύτερα μονοπάτια , νέες διεκδικήσεις ,υψηλότερους στόχους.Μετά τις αρχαιρεσίες θα γίνει και η καθιερωμένη "κοπή πίτας" όπου το "φλουρί" θα κρύβει Μελισσοκομικά Δώρα για τον τυχερό.

Οι αρχαιρεσίες και η κοπή πίτας θα γίνει την Κυριακή 5/2/2017 στις 10.00π.μ. στον χώρο του Συλλόγου

Περιμένουμε τις υποψηφιότητές σας αλλά και την παρουσία σας γιατί.......ο Σύλλογος ...είμαστε όλοι εμείς !!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις του "Κηφήνα"

* indicates required