Μελισσοκομικός Σύλλογος Ανατολικής Αττικής

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Δημοσίευση πρακτικών ΔΣ 08/05/2018


ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. 08/05/2018 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΚΗΦΗΝΑΣ» Αρ.116

Στην Ν.Μάκρη σήμερα 08/05/2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 στην αίθουσα του συλλόγου οδός Κρήτης & Αγ.Νικολάου, συνήλθαν σε  τακτική συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ Νικόλαος Παναγιωτάκος, Νικόλαος Παλαιοκώστας, Δέγγλερης Ιωάννης, Αικατερίνη Μίχα.

 Κατά σειρά συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
1.     Εγκρίθηκε, με 4 ψήφους υπέρ και 1 απών, επιλογή εκπαιδευτών για το πρόγραμμα εκπαίδευσης μελισσοκόμων 2018 από ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ. Επιλέχθηκαν οι ακόλουθοι εκπαιδευτές:
• Μπέκας Ανδρέας - Τεχ. Γεωπονίας
• Γκουσιάρης Αλέξανδρος - Μελισσοκόμος – Πτυχ. ΑΕΙ
• Λαζαράκης Δημήτρης – Γεωπόνος
2.     Εγκρίθηκε η συμμετοχή στην ημερίδα της κυρίας Γούναρη και η ομιλία του προέδρου Παναγιωτάκου Νίκου, με 4 ψήφους υπέρ και 1 απών.
3.     Εγκρίθηκε , με 4 ψήφους υπέρ και 1 απών, η αποστολή επιστολής προς την ΟΜΣΕ  για την αναγγελία των αποτελεσμάτων των εκλογών του συλλόγου, για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και των αντιπροσώπων στην ομοσπονδία, καθώς και η αποστολή των επίσημων πρακτικών.
4.     Αποφασίστηκε η άμεση δημιουργία νέας κλειστής ομάδας στο facebook μόνο για τα οικονομικά ενήμερα μέλη του συλλόγου προς υλοποίησης της απόφασης  της ΓΣ σχετικά με τον ψηφιακό συνδικαλισμό, με 4 ψήφους υπέρ και 1 απών.
5.     Συζητήθηκε το περιεχόμενο της επιστολής - απάντησης προς την ΟΜΣΕ σχετικά με τα φυτοφάρμακα.
6.     Εγκρίθηκε η εγγραφή όλων των μελών που έχουν κάνει αίτηση και που είναι ταμιακά ενήμεροι έως σήμερα 08/05/2018, με 4 ψήφους υπέρ και 1 απών.


Δεν υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση, και ο πρόεδρος ανακοινώνει το τέλος της συνεδρίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις του "Κηφήνα"

* indicates required