Μελισσοκομικός Σύλλογος Ανατολικής Αττικής

Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017

Δημοσίευση πρακτκών ΣεπτεμβρίουΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. 5/9/2017 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΚΗΦΗΝΑΣ» αρ.106

Στην Ν.Μάκρη σήμερα 5/9/2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 στην αίθουσα του συλλόγου οδός Κρήτης & Αγ.Νικολάου, συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ Νικόλαος Παλαιοκώστας, Κατσίκης Κων/νος  και Παπαδημητρίου Περικλής.
 Κατά σειρά συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
1.       Πρόταση για συμμετοχή του συλλόγου στο 9ο φεστιβάλ μελιού . Θα κατατεθεί αίτηση στην περιφέρεια για ενημέρωση του κόστους. Συμμετοχή για όσα μέλη του συλλόγου το επιθυμούν.
2.       Εγκρίθηκε δαπάνη του προέδρου του ΔΣ για συμμετοχή στο 2ο συνέδριο επαγγελματικής μελισσοκομίας στα Ιωάννινα στις 4 & 5 Νοεμβρίου. (η δαπάνη αφορά 2 διανυκτερεύσεις και ποσό 2 εισιτηρίων  με δημόσια μέσα μεταφοράς. Λόγω μειωμένων εσόδων στα ταμεία του συλλόγου  την τρέχουσα χρονιά   δεν θα καλυφθούν έξοδα διατροφής του Προέδρου και με την σύμφωνη γνώμη του ίδιου )
3.       Διοργάνωση  μονοήμερου σεμιναρίου με θέμα ‘’ασθένειες μελισσών και θεραπείες’’ με εγκεκριμένο εκπαιδευτή. Πιθανή ημερομηνία στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.
4.       Αποφασίστηκε η αναβολή της ΓΣ για τις 19/11/2017  λόγω ότι συμπίπτει με το το 2ο επαγγελματικό συνέδριο μελισσοκομίας.
5.       Συζητήθηκε το θέμα του Υμηττού με παρόντες τους  Γερογιαννάκη Μανώλη, Κουτσούκο Κων/νο, Παναγιωτούνη Κυριάκο,  Γιαννιό Άγγελο και Παναγιωτόπουλο Παναγιώτη. Ορίστηκε να γίνει πλήρης ενημέρωση από τον Γερογιαννάκη Μανώλη την ημέρα της ΓΣ  στα μέλη του συλλόγου και να ψηφιστούν οι επόμενες κινήσεις.


                                                              Για το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις του "Κηφήνα"

* indicates required