Μελισσοκομικός Σύλλογος Ανατολικής Αττικής

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

ΓΣ και εκλογή νέου ΔΣ του Κηφήνα

Ολοκλρώθηκε με επιτυχία η ΓΣ του συλλόγου την 25/02/2018 σε κλίμα άκρως συναδελφικό και με έντονη την ιδέα των συνεργασιών των μελών.
Η ΓΣ πήρε αποφάσεις για σημαντικά θέματα και συγκεκριμένα:
  1. Να παραμείνει ο σύλλογος στην ομοσπονδία ΟΜΣΕ με ομόφωνη έγκριση
  2. Συζητήθηκε το θέμα των ψεκασμών από φορείς και ιδιώτες και δημιουργήθηκε ομάδα ενημέρωσης των μελών του συλλόγου( σε συνεργασία με την περιφέρεια και τους δήμους) από τους Σκανδαλάκη Μύρωνα Μίχα Κατερίνα και Δορλή Σπύρο.  Φυσικά υποχρέωση όλων των μελών είναι να ενημερώνουν αν πραγματοποιούνται ψεκασμοί στην περιοχή τους.
  3. Ψηφίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή του συλλόγου στον ψηφιακό συνδικαλισμό (θα υπάρχει πληρέστερη ενημέρωση στο μέλλον όταν αυτό δημιουργηθεί), και τέλος
  4. Ψηφίστηκε ομόφωνα ότι ο σύλλογος θα προχωρήσει σε εκλογές για νέο ΔΣ, πάντα με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.
Σαν ΔΣ είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλέσουμε τα μέλη του συλλόγου να δηλώσουν υποψηφιότητα αν επιθυμούν να συμμετέχουν στο νέο σχήμα του ΔΣ έως την Παρασκευή 16/03/2018. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να είναι ταμειακά ενήμερα και να έχουν όρεξη να προσφέρουν στον σύλλογο και την μελισσοκομία γενικότερα.
Μπορείτε να στείλετε μύνημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου kifinas.attiki@gmail.com με θέμα <<υποψηφιότητα>> έως την παραπάνω ημερομηνία.

Από το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις του "Κηφήνα"

* indicates required